1. Πολιτική επιστροφών

Παρακαλούμε να MHN στείλετε τα προϊόντα πίσω μόνοι σας καθώς πρέπει να στείλουμε εμείς αίτημα στην κούριερ να έρθει παραλάβει τα προϊόντα από το χώρο σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας για την επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος πρέπει να υπάρχει προσυνεννόηση τηλεφωνική στο 23107323420 ή mail [email protected]

Διευκρινίσεις σχετικά την επιστροφή προϊόντων:
Αν αποφασίσατε ότι θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, λάβετε υπόψη σας τις ακόλουθες σημειώσεις:

Προκειμένου να επωφεληθείτε από το δικαίωμα της επιστροφής, σας συνιστούμε να επιστρέψετε το προϊόν στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε: στο αρχικό του πακέτο (κουτί ή σακούλα), με τις ετικέτες στην αρχική θέση τους (όχι κομμένες) και τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν και προετοιμάστε κατάλληλα το πακέτο (με χαρτί ή νάιλον), προτού παραδοθεί στον κούριερ.

Επίσης, για να αποφύγετε την άρνηση της επιστροφής, συνιστούμε να αποφύγετε επιστροφές προϊόντων που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί ή έχουν υποστεί ζημιά, καθώς στην προκειμένη περίπτωση δεν εφαρμόζονται οι όροι επιστροφής και αυτό συνεπάγεται με την πληρωμή τελών ταχυμεταφορών.

Έλεγχος επιστραφέντων προϊόντων: Όλα τα επιστραφέντα προϊόντα θα ελεγχθούν μεμονωμένα λεπτομερώς από τους ειδικούς μας.

  1. Κόστος επιστροφών

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής, αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με κάποιο από τα προϊόντα. Εκτός από τα κατά παραγγελία προϊόντα όπως π.χ. μπομπονιέρες, μαρτυρικά και ρούχα στα μέτρα σας (sur mesure) που εξαιρούνται από την πολιτική επιστροφών. Tα έξοδα αποστολής/επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη.

Συνιστούμε να είστε προσεκτικοί με τις παραγγελίες σας. Επισημαίνουμε πως τα χρώματα και η υφή των προϊόντων μας μπορεί να φαίνονται διαφορετικά στις οθόνες των υπολογιστών σας από ότι είναι στην πραγματικότητα.

 

Μετά τη μεταφορά του ποσού, υπάρχει η πιθανότητα η τράπεζα στην οποία έχετε λογαριασμό να σας χρεώσει προμήθεια. Για περισσότερες λεπτομέρειες, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζα σας.