Μέγεθος v

0 Review(s) 
189,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα μπόχο εξαιρετικής ποιότητας κεντημένη με τρέσα από παγιέτες και πέρλες στο μπούστο και ρασμίρ σε μια απαλή απόχρωση ροζ στη φούστα. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί.

0 Review(s) 
142,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από τούλι σιλικόνης με γκλίτερ και μουσελίνα πουά στολισμένο στη μέση ζώνη φαρδιά και φιόγκο πίσω. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με στέκα ασορτί.

0 Review(s) 
151,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας επενδυμένη με μουσελίνα σε μια απαλή απόχρωση σιέλ-λιλά. Στολισμένο στη μέση με πέρλες. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με...

0 Review(s) 
144,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα μπόχο εξαιρετικής ποιότητας και σατέν σιφόν σε μια απαλή απόχρωση. Στολισμένο με χειροποίητο λουλούδι και πούπουλο. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί.

0 Review(s) 
204,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας κεντημένη με τρέσα από παγιέτες και πέρλες στη μέση και στο μανίκι. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί.

0 Review(s) 
139,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα μπόχο εξαιρετικής ποιότητας και σατέν σιφόν σε μια απαλή απόχρωση. Στολισμένο στη μέση με φαρδιά ζώνη που καταλήγει σε φιόγκο πίσω. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί.

0 Review(s) 
185,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας και τούλι γκλίτερ σιλικόνης. Στολισμένο με χειροποίητα λουλούδια στο μπούστο και στην πλάτη. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί.

0 Review(s) 
168,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας κεντημένη, στολισμένο με πούπουλο στο μπούστο. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με στέκα ασορτί.

0 Review(s) 
209,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από βαμβακερό μπροντερί, δαντέλα κεντημένη με χάντρες στο μπούστο και λουλούδι. Συνοδεύεται με ασορτί μπαντάνα.

0 Review(s) 
197,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα κηπούρ τρισδιάστατη εξαιρετικής ποιότητας και τούλι μαλακό σε μια ιδιαίτερη απόχρωση. Λουλούδι χειροποίητο στο μπούστο και πίσω στην πλάτη πάνω σε φιόγκο. Συνοδεύεται με ασορτί κορδέλα.

0 Review(s) 
197,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από γαλλική δαντέλα. Υφασμάτινη ζώνη στη μέση με φιόγκο και swarovski. Συνοδεύεται με καπέλο με ασορτί λεπτομέρεια.

0 Review(s) 
192,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα με δαντέλα βαμβακερή στο μπούστο και τούλι μαλακό σε απόχρωση της πούδρας. Στη μέση ζώνη με χειροποίητα λουλούδια, συνοδεύεται με ασορτί κορδέλα.

0 Review(s) 
173,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα με δαντέλα και μουσελίνα σε ιδιαίτερη απόχρωση. Στολισμένο με χειροποίητο λουλούδι στο φόρεμα και στην κορδέλα. Συνοδεύεται με κορδέλα για το κεφάλι ασορτί.

0 Review(s) 
189,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα με δαντέλα και μουσελίνα. Ιδιαίτερο σχέδιο στην πλάτη με τελείωμα χειροποίητο λουλούδι με φιόγκο. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί. 

0 Review(s) 
197,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα σε απαλή απόχρωση της πούδρας με εξαιρετικής ποιότητα δαντέλα κεντημένη με πέρλες στο μπούστο. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί. 

0 Review(s) 
168,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από βαμβακερό μπροντερί στολισμένο με μοτίφ από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί. 

0 Review(s) 
176,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα με τζιν πουά πουκάμισο και βολάν στο πέτο μαζί με φούστα από μαλακό τούλι . Συνοδεύεται με καπέλο ασορτί. 

0 Review(s) 
197,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα με δαντέλα κηπούρ εξαιρετικής ποιότητας στολισμένο με πέρλες στη μέση . Συνοδεύεται με καπέλο ασορτί. 

0 Review(s) 
188,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα με δαντέλα boho και μαλακό τούλι σε ιβουάρ απόχρωση.Στολισμένο με πον πον στα χρώματα πούδρας και ιβουάρ. Συνοδεύεται με μπαντάνα ασορτί. 

0 Review(s) 
218,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα με γιλέκο μεταξωτό από σαντούκ Κίνας στολισμένο με χειροποίητα βαμβακερά λουλούδια. Φούστα από βαμβακερό πουά τούλι σε ροζ απόχρωση. Συνοδεύεται με πλεκτό καπέλο.

0 Review(s) 
197,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα με δαντέλα κοφτή και λινό σε απαλή απόχρωση. Κεντημένο με πέρλες στη μέση και χειροποίητο λουλούδι. Συνοδεύεται με καπέλο ασορτί.

0 Review(s) 
197,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από λινό και δαντέλα κηπούρ εξαιρετικής ποιότητας.Στολισμένο στη μέση με σατέν και μοτίφ κεντημένα με πέρλες. Συνοδεύεται με καπέλο ασορτί.

0 Review(s) 
156,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας και μουσελίνα σε χρώμα αντικέ. Στολισμένο με χειροποίητο λουλουδένιο μοτίφ κεντημένο με πέρλες. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί.

0 Review(s) 
182,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας και μουσελίνα σε χρώμα βεραμάν. Στολισμένο με χειροποίητο μοτίφ φιόγκο από μουσελίνα δαντέλα και στρας. Συνοδεύεται με στέκα ασορτί.

0 Review(s) 
168,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας με γκλίτερ. Στολισμένο με τρέσα ασημί και χειροποίητα λουλουδένια μοτίφ. Συνοδεύεται με στέκα ασορτί.

0 Review(s) 
178,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας και βουάλ από μετάξι και βαμβάκι στο χρώμα της πούδρας. Στολισμένο με χειροποίητο λουλουδένιο μοτίφ κεντημένο με πέρλες και κρόσσι. Συνοδεύεται με κορδέλα  ασορτί.

0 Review(s) 
173,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας σε ιβουάρ απόχρωση. Στολισμένο με χειροποίητη ζώνη και λουλούδια από μουσελίνα κεντημένα με πέρλες. Συνοδεύεται με στέκα ασορτί.

0 Review(s) 
182,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από μουσελίνα μεταξωτή σε ιβουάρ απόχρωση και μουσελίνα λευκή πουά. Στολισμένο με λεπτομέρειες από δαντέλα και κρόσσι. Συνοδεύεται με στεφανάκι ασορτί.

0 Review(s) 
158,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας κεντημένη με παγιέτα και τουτού από τούλι σιλικόνης σε γκρι απόχρωση. Στολισμένο με μοτίφ από δαντέλα τούλι και πέρλες. Συνοδεύεται με στέκα ασορτί.

0 Review(s) 
144,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από ύφασμα κεντημένο με μοτίφ από πεταλούδες και τούλι σιλικόνης μπλε και γκρι. Συνοδεύεται με κορδέλα ασορτί.

0 Review(s) 
180,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα με βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας  και κέντημα στο τελείωμα.Στο κάτω μέρος τούλι σιλικόνης σε ασύμμετρη διάταξη. Στολισμένο με χειροποίητο μοτίφ από πέρλες, τούλι και δαντέλα.Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από...

0 Review(s) 
156,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας κεντημένη με παγιέτα και τουτού από τούλι σιλικόνης σε δύο αποχρώσεις. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με στέκα ασορτί.

0 Review(s) 
180,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας κεντημένη με παγιέτα και τουτού από τούλι σιλικόνης με γκλίτερ. Στολισμένο στη μέση με τρέσα-τρουκ και χειροποίητο λουλούδι. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι. Συνοδεύεται με στέκα...

0 Review(s) 
189,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από βαμβακερή δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας επενδυμένη με ρασμίρ ντουσέζ σε μια απαλή απόχρωση ιβουάρ-μπεζ. Στολισμένο στη μέση με στρας και χειροποίητο λουλούδι. Συνοδεύεται με στέκα ασορτί.

0 Review(s) 
189,00 €
Χειροποίητο βαπτιστικό φόρεμα από βαμβακερή δαντέλα εξαιρετικής ποιότητας επενδυμένη με ρασμίρ ντουσέζ σε μια απαλή απόχρωση ροζ. Εσωτερικά επενδυμένο με ύφασμα από βαμβάκι Στολισμένο στη μέση με στρας και χειροποίητο λουλούδι. Συνοδεύεται με στέκα ασορτί.